14 Mart 2012 Çarşamba

Misafir Talimatnamesi

1-Eve girmeden önce,giriş ücretlerinizi vezneye ödeyiniz(Eli boş gelmeyen misafirlerimize %50 indirirmimiz vardır.Öğrenci kimlik kartı geçmez).Not:Döviz alınır.Sonuçta bu evinde ihtiyaçları var değil mi?
2-Evimizde evsahibi-misafir ayırımı yoktur.Gerektiğinde misafirlerde bulaşık,çamaşır gibi ev işlerine yardım eder(Eli boş gelmeyen misafirlerimizin yerleri süpürmeleri yeterlidir).Not:Misafirlerimizin yaptıkları işlerin karşılıkları,evde yapılacak ikramlarla karşılanacaktır(Su,ekmek,tuz vs.).İkramları beğenmediysenız başka eve gidin kardeşim!(Kovmak gibi olmasın ama).
3-Bu evde ev sahibi her zaman haklıdır.Bu kural değiştirilemez(Değiştirmek isteyenler,evden birkaç parça halinde çıkarılarak cezalandırılır).
4-Ev sahibinin haksız olduğu durumlarda 3.kural geçerlidir.
5-Evimiz çok güvenlidir.Polislerin hergün evimizi ziyaret etmeleri bunu en güzel örneğidir(Hırsızlık,cinayet gibi olayların bu konuyla ilgisi yoktur).
6-Evimizin iki soygun,bir kundaklama,üç yakın,dört deprem geçirmesi,bizim bu eve taşınmamızı engelleyememiştir.Misafirlerimizin eve girerken bildikleri bütün duaları okumaları tavsiyemiz olup,yanlarında ayrıca bir de imam bulundurmaları yerinde olur.Bunlara uymayanların Allah yardımcısı olsun.Not:Evimiz Camiiye ve hocanın evine yakındır.
7-Evimizle ilgili memnuniyetinizi dostlarınıza anlatın,şikayetlerinizi ise kendinize saklayın.
8-Evimizin dışarıdan kötü göründüğüne bakmayın,İçerisi dışarıdan daha beterdir(Bu madde misafirlerimizin cesaretlerinin ölçülmesi amacıyla konmuştur).
9-Evimiz antika eşyalarla döşenmiştir.Bir yere oturmadan yada birşey yapmadan önce dikkatli olmanız yararınıza olacaktır(Zararların bedeli çıkışta ayrıca tahsil edilir).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder